Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser:

Alle som skal bevege seg i løypenettet må ha lest og forstått vedtatt forskrift og gjort seg kjent med hvilke traseer som er markert som åpne på http://namsskogan.scooterlisens.no/

Produktinformasjon

Du kan velge om du vil kjøpe dagskort, 3-dagers kort, ukeskort, sesongkort eller interkommunalt kort. Betalingen skjer via SMS eller bankkort som ved ordinær netthandel. Når kjøpet er gjennomført vil du motta en kvittering som blir liggende på din konto, tilgjengelig på web. Den som kjøper et løypekort har plikt til å stanse for kommunens tilsynspersonell og uoppfordret fremvise kvittering for kjøp av løypekort ved kontroll i løypenettet.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Refusjon

Kjøpte løypekort refunderes ikke.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Custom Publish og deres samarbeidspartnere behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.